Skip to content
Advertisements

Ea-i altfel.

Nu trebuie să aibă sâni mari și cur perfect. Ea nu trebuie nicidecum să fie păpușă sau vreun tipar obosit.

Ascultă ce zic eu acum, bă. Tuturor ne plac femeile frumoase, doar că treaba asta cu formele e fumată rău.
Nu știu… eu unul aș prefera oricând mai tare o tipă d’aia retardată, relativ simplă, pe care atunci când o arunci din pat, râde ca o hienă drogată și își îndreaptă sticsurile alea cărora le zice ”pumni feroce” înspre mutra ta deloc demnă de prezența dânsei, o tipă care-ți fute filmul cu o simplă privire în care pur și simplu te pierzi urându-le un britanic ”welcome” acelor fluturi despre care ai tot auzit prin filmele de dragoste sau prin cărțile lui Bukowksi. O maimuță ce poartă teniși neglijați și un tricou simplu dezordonat, dar care tot arată impecabil, fiindcă morții mei, are stil fără a se chinui… și cam despre asta este vorba, radiază oriunde ați merge… chiar și în Mega Image unde întoarce privirile a cel puțin trei moșuleți în călduri. Ea-i un mister, băi… un mister de fată care vindecă boli și care te binecuvântează cu insomnii.
Mi-o imaginez având un breton simpatic și niște ochi mari… parcă de gazelă. Buze superbe, mari și moi care au efect anestezic asupra sufletului tău și niște pistrui timizi, asemeni stelelor pe care le privești la patru dimineața în timp ce îți savurezi sticla de Cotnari gândindu-te, desigur, tot la existența dânsei, gândindu-te fix la lucrurile pe care le aberez eu aici… gândindu-te că fata ta este acolo, pe undeva, așteptându-te  într-un rai intim numai și numai pe tine,  purtand un pulover larg si chiloți cu dantelă, vrând să îi colinzi trupul cu săruturi și să îi descoperi toate semnele distinctive care parcă conturează o hartă ce-ți transmite că tocmai ți-ai găsit comoara.

Probabil că par ipocrit, un jegos de ăla ce o arde nasol pentru niște aprecieri, distribuiri sau morții mei, dar îți jur că aș da oricând o bombă d’aia nucleară, un clișeu pe care îl poate avea oricine pentru o tipă de genul, care dacă ești norocos, ți se arată o dată în viață.

 

10898287_889214144443092_6713378524837181917_n
Advertisements

2 thoughts on “Ea-i altfel. Leave a comment

  1. Nu sunt Domn, nu mă îmbrac la costum,nu-mi plac porcăriile de genu’, prefer un tricou şi un hanorac peste şi sunt tripat pentru gagici, un parfum d-ăla ieftin, unde se găseşte oriunde, însă miroase frumos, să se simtă, no? :)) Şi revenind la subiectul cu fata misterioasă, da, chiar o plac, însă nu ştiu unde se află.

    Liked by 3 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: