Skip to content
Advertisements

O altfel de familie.

Bă, pur și simplu nu am prieteni. Cunosc doar tipe pe care le fut sau camarazi pe care-i scot uneori din casă la cate-o băută.
Nu știu, sunt unii de au găști de zece, cinşpe persoane și o ard împreună mereu. Sunt cool fiindcă sunt toți laolaltă, unul pentru celălalt, pregatiți să doboare munți și să-mblânzească cutremure, pregătiți să poștească sticla de whiskey ieftin pentru care au pus chetă și să împartă sfânta țigară care amăgește suflete.
Eu aș vrea să am o gașcă la modul ăla, gen să stam toți într-un apartament de câteva camere, să ne futem fără jenă și să dăm party-uri până atunci când sfidăm bunul simț și ne îmbătăm toți sfinții. Să mergem în pula și pizda goală prin casă fără să auzim reacții căcăcioase de pipițe ofensate care-și acoperă ochii când îl văd p-ăla micu’.
Să dormim toți, grămadă, fără grija banilor, efectiv cum erau evreii la Holocaust, unul peste altul. Să ne doară-n pulă dacă unul n-are șesar sau IPhone, să ne doară-n pulă dacă tacsu vreunuia își permite sau nu să-și ducă familia în Maldive. De astea, știi? Să ne trezim total random și să mergem în Vamă sau în nu știu ce Hristos de loc cu cincizeci de lei cotizați din toate colțurile umilului apartament. Să trăim cu adevărat, să ne descurcăm. Avem deja douăzeci, bă… asta mă fute. Astea erau lucruri de făcut mai devreme, doar că suntem îngrădiți de prea multe chestii, de prea multe griji. De părinți de multe ori, de societate… Păi coaie, o viață avem, o ‘fucking’ viață… și parcă e mai bine, bă.. parcă e bine că avem doar una, că altfel nu s-ar povesti în asemenea hal toate căcaturile pe care le facem.
N-ar mai exista zâmbetul ăla pervers și idiot de pe fața bunicului tău atunci când îți zice că avea el un camarad, care o futea pe Maricica în cămin și cânta imnul Franței în același timp.
Pentru povești de genul merită să cinstești pământu’ cu vodkă și cerul cu cel puțin o lacrimă, bă. O strângi în pumn și o arunci efectiv spre văzduh, așa tind eu să cred că apar stelele, sunt lacrimi în care ți-ai investit ființa. Noi, ăștia bulangii, ce gândim și simțim mult mai mult decât un specimen obișnuit, pătăm cerul cu emoții și mai ales cu păcate, păcate de care suntem ori mândri, ori stânjeniți.
Și știi care-i faza, ‘bro’? Vrem să știm prea multe, asta ne fute pe noi.
În loc să-i arunci un zâmbet, deloc gay, străinului care trece pe lângă tine și care ar putea încasa gloanțe în locul tău, te gândești ‘ce ar fi dacă…’, și mă omoară, bă. Am impresia că doar noi vorbim despre chestii de genul. Mă întreb oare… Unde căcat sunt restul? Unde pula mea se ascund? Dacă-i găsești, vreau să mi-i arăți, să-mi bag pula. Vreau să mă prezinți super ‘lame’. “Ăsta-i Valentin, un mort. Un plebeu arogant și mai mereu încruntat ce-și stinge țigările îndesânduși-le în fund. “
Așa as vrea, bă. Aș vrea să vad etajul așa în realitate, un loc vai pula lui, deloc pompos, deloc sofisticat, în care stai efectiv mărinărește picior peste picior pe o masă de aia care dă să cadă, cu câte o țigară în mână și cu berile flexate pă podeaua ce e chiar mai jegoasă decât masa cu pricina. Să nu ne pese ‘dracu’ că ne-am prăfuit blugii.
Să ne vină gagicile și să se-ncolăcească lângă noi, trăgând niște fumuri din țigările noastre.
La o astfel de viață visez eu… și știu că o voi avea cândva, sunt convins de asta… chit că sunt condamnat din prisma faptului că par aiurit și nepăsător cu privire la subiecte ce macina pe majoritatea oamenilor, mă cam doare fix în pulă, daca tot avem o singură viața, vreau să o trăiesc fiind considerat o legendă, un căcat plin de el, ce nu dă înapoi niciodată, indiferent de situație și care știe să zboare atunci când are retardații potriviți alături de dumnealui.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: